• DOLAR 32.579
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2428.678
  • ...
Milli Savunma Bakanı Darende'de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MALATYA - Malatya Valisi Vasip Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık Malatya Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Ak Parti Malatya İl Yöneticileri'nin eşlik ettiği Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Somuncu Baba türbesini ile Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi'nin türbesini ziyaret ederek, dua okudu.


Bakan Yılmaz burada Hulusi Efendi Vakfı tarafından yaptırılmakta olan camiyi de ziyaret ederek incelemede bulunduktan sonra, "Mescitleri ancak Allah'tan korkanlar ve Ahiret gününe iman edenler imar ederler" şeklindeki ayeti hatırlatarak, "Yapılan çalışmalardan dolayı kutluyorum. Allah emeği geçenlerden razı olsun" dedi.


Allah herkese Darende gibi komşu nasip eylesin
Sokakta gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Yılmaz, daha sonra Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ı ziyaret etti. Gürünlü olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Ben hep şunu söylerim; Allah herkese Darende gibi komşu nasip eylesin. Biz Darende'den hiçbir zaman incinmedik, her zaman fayda gördük. Darende şelale ve meşale şehridir. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Darende Belediyesi'nin yatırımlarıyla ilgili olarak bilgi aldı. (Enis Ağırbaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir