• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tesettür Seferberliği Ziyaretlerle Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Hak ve Özgürlükler Platformu`nun başlatmış olduğu "Tesettür Seferberliği" bilgilendirme ziyaretleriyle devam ediyor. Batman Hak ve Özgürlükler Platformu adına platform üyesi derneklerden Sevgi-Der Genel Başkanı Mehmet Ali Ortaç ve Genel Başkan Yardımcısı İlhan Yıldız bilgilendirme amacıyla ajansımızı ziyaret ettiler.

 

Sevgi-Der Genel Başkanı Mehmet Ali Ortaç ziyaret sırasında, toplumsal yozlaşmanın, ahlaki çöküntünün had safhaya vardığı, aile, namus mefhumu ve manevi değer yargılarının kıymetsizleştirildiği günümüzde; toplumu ayakta tutan maddi ve manevi dinamiklerden tesettür başta olmak üzere, güzel ahlakın yaygınlaştırılması, manevi değer yargılarına sahip çıkma adına" Tesettür Seferberliği" başlatıldığını ve buna bilgilenme ziyaretleriyle devam ettiklerini ve duyarlı kişi ve kesimlerden beklentilerin iletildiğini kaydetti.

 

Ortaç, tesettür seferberliği kapsamında Basın, Âlimler, Kanaat önderleri, Muhtarlar, STK ve toplum içinde söz sahibi olan herkese bilgilendirme ziyaretlerinin başladığını belirtti.

 

Son olarak Ortaç, geçen hafta Sevgi-Der`in düzenlenmiş olduğu tesettür seminerine sıcak havaya rağmen yoğun bir katılım sağlandığını belirterek, yaşlısıyla, genciyle katılan tüm bayanlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/24430.jpg

M.Sait Çelik-İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir