• DOLAR 32.593
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2497.626
  • ...
Özgür-Der`e geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Davut Şahin, şube sekreteri Ekrem Gülşen ve başkan yardımcısı Nurettin Teymur`dan oluşan Mustazaflar Cemiyeti heyeti, Özgür-Der Batman Şubesine "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyaret sırasında Özgür-Der Batman Şube Başkanı Mehmet Şat, kendilerinin ve İHH`nın Suriyeli mültecilere ve Suriye halkına destek verdikleri için hedef gösterildiklerini belirtti.

Şat, konuşmasının devamında Rojava`da yaşanan çatışmalarla ilgili büyük bir dezenformasyon olduğunu ve bunu delilleriyle ortaya koydukları için hedef ve saldırılara maruz kaldıklarını söyledi.

Çatışma ve şiddet taraftarı olmadıklarını ifade eden Şat, sağduyulu bir şekilde çatışmaya girmeden çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Ziyaret sırasında Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Davut Şahin ise, Özgür-Der`e yapılan saldırıyı kınamanın ötesinde lanetlediklerini vurgulayarak geçmişte bölgenin bu tür çatışmaları yaşadığını ve bir daha böyle bir çatışmanın olmaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Kardeş derneklerden Özgür-Der`e yapılan saldırının kendilerine yapılmış gibi kabul ettiklerini belirten Mustazaflar Cemiyeti yetkilileri, kendilerine her türlü desteklerini verdiklerini ifade etti.

Özgür-Der yöneticileri ise, Mustazaflar Cemiyeti`nin ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek ziyaret ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir