• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
Bitlis Best-Der`de bayram coşkusu yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Yaptığı İslami çalışmalarla tanınan Sivil Toplum Kuruluşlarından Best-Der, bu gün sevenleriyle bayramlaştı. Dernek binasında ikindi namazından sonra üye, gönüllü ve halkla toplu bir şekilde salâvatlar eşliğinde bayramlaştı.
 
Duygulu anların yaşandığı bayramlaşmada kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Cengiz Karakaya, bu kalabalığı bir araya getiren etkenin İslam sevgisi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Öncelikle bizlere bu güzelliği bahşettiği için, bizleri bayrama kavuşturduğu için Allah`a hamd ediyoruz. Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık ve şimdi de bayramı geride bırakarak normal hayatımıza devam edeceğiz.
 
Unutmamalıyız ki, farklı ailelerden, kabilelerden, aşiretlerden ve yerlerden bizleri bir araya getiren Allah`ın sevgisi ve İslam dininin güzelliğidir. Yoksa hiçbir şekilde dünya malı ve menfaati bu kadar insanı bu güzellik atmosferi içerisinde bir araya getiremez.
 
Mısır`daki Müslümanları bir araya getiren gaye ve amaç ne ise bizleri de burada bir araya getiren gaye ve amaç aynıdır. Bu bağlamda Ramazan ayı boyunca verdiğimiz iftarlarda ve yaptığımız programlarında bizleri yalnız bırakmayan Bitlisli kardeşlerime derneğim adına teşekkür ederek bayramın tüm İslam âlemine hayırlara, barışa, kardeşliğe, birliğe, beraberliğe vesile olmasını yüce Rabbimden temenni ederim" dedi.
 
Program verilen ikramla sona erdi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir