• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Ceylanpınar teşkilatından bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Bayramlaşmaya Ceylanpınar HÜDA PAR İlçe başkanı Mustafa Sarıdal, yönetim kurulu üyelerinden Adnan Sağlam ve Mustafa Marık hazır bulunurken, ilçe halkının yanı sıra çevre köylerden gelen çok sayıda kişi de bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma programında misafirlere şeker ve içecekler ikram edildi.
 
Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Mustafa Sarıdal, yaptığı kısa açıklamada, "Ramazan ayının Müslüman alemi tarafından en iyi şekilde ihya edildiğine inanıyoruz. Bunun bu dünyadaki mükafatının da Ramazan Bayramı olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda üye ve gönüllülerimizle parti binamızda bir araya gelip bayramlaşmamızı gerçekleştirdik.
 
Çok şükür güzel bir katılım oldu üyelerimizle bayramlaştıktan sonra çevre esnaf ve yerli halk da ayrıca bizimle bayramlaşmaya geldi. Bu ortam bizi mutlu etti" dedi.
 
Sarıdal, İslam dünyasında yaşanan olaylarla ilgili de, "Mübarek Ramazan Bayramının başta Mısır, Filistin ve Suriye olmak üzere İslam alemine barış ve özgürlük getirmesini temenni ediyor ve acılarını yüreğimizde hissettiğimizi belirtiyorum" ifadelerini kullandı. (Mazlum Gül - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir