• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
BİLGİ DER gençliğinden köylere bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Bilgi Eğitim Kültür Derneği (BİLGİ DER) Gençlik Komisyonu, bayramın ilk günü Ceylanpınar merkezde bayram ziyaret yaptıktan sonra gelenek haline getirdiği köy ziyaretlerini de ikinci gün gerçekleştirdi.
 
Bilgi gençliği cuma namazını Saracçeşme köyünde kıldıktan sonra aralarında Taşyalak, Han ve Yeni köylerinin bulunduğu köylere bayram ziyareti gerçekleştirdi.
 
Bilgi gençliği adına açıklama yapan İbrahim Durmaz, "Öncelikle bizler Müslümansız, Rabbimiz mübarek ramazan ayından sonra biz inananlara bu bayramı hediye etmiştir. Her ne kadar Ortadoğu`da Müslüman aleminin içine düşmüş olduğu ateş içimizi yaksa da, Allah`ın izni ile bu mübarek günde mahzun olmayıp yee`se kapılmayacağız. Güler yüzü çehremizden esirgemeyeceğiz ve inşallah Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyeceğiz. Şu mübarek bayram sebebi ile Ceylanpınar merkeze gelemeyen gönül dostlarımızı ziyaret etmeyi bir misyon olarak üstlendik ve gittiğimiz her köyde çok güzel ağırlandık Allah kendilerinden razı olsun" ifadelerini kullandı.
 
Köy ziyaretlerini tamamlayan Bilgi DER gençliği gece yarısı Ceylanpınar`a döndü. (Mazlum Gül - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir