• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
Rahmet Pınarı yetim ve muhtaçları unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sason'da yaptığı toplumsal ve kültürel faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Sason Rahmet Pınarı Derneği, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla 33 yetim ve muhtaç ailenin yüzünü güldürmeyi başardı.

 

Sason Rahmet Pınarı Derneği, yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle üye, gönüllü ve hayırsever vatandaşların desteğiyle, 33 yetim ve muhtaç aileye gıda yardımını ulaştırarak hayır dualarını aldı.

 

Yaptıkları yardımlar hakkında bilgi veren Sason Rahmet Pınarı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çelik, "Yaklaşık on yıldan beri dernek faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Her Ramazan ve Kurban Bayramlarında dernek üye ve gönüllülerimiz ve hayırsever halkımızla kimi zaman gıda, kıyafet, et yardımı, iftar yemekleri ile imkânlar dâhilinde hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Rabbim bu tür hayırlı hizmetleri herkese nasip etsin" dedi.

 

Yetim çocukların gözlerindeki sevince şahit olmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Çelik, yetim ve muhtaçların kendilerine Allah'ın emaneti olduğunu ve onlara hep beraber sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 

Kendilerine yardım ulaştırılan muhtaç ve yetim aileler ise, her zaman olduğu gibi bu Ramazanda da kendilerini unutmayıp hatırladıkları için Sason Rahmet Pınarı Derneği'ne teşekkürlerini iletti. (Şenol Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir