• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.65
  • ...
Küresel vesayet odakları 7'li Masanın arkasına pusulanmış… ‘BİR SÖMÜRGE VALİSİ ARIYORLAR’
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUSA AZAK / DOĞRUHABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu AK Parti İl Başkanlığınca Batman'da Valilik önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. AK Parti’nin bugüne kadar düzenlediği Batman mitingleri içerisinde bu miting rekor bir sayı ile gerçekleştirildi. Resmi rakamı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda Batman'da karşımda 55 bin kişi var. Yoldan gelenleri katmıyorum, onlar ayrı. Pazar gününe hazır mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerine ders veriyor muyuz? Batman'ın güzel insanları, değerli hanımefendiler, aziz gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Heyecanınızdan, vefanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİZLER SELAHADDİN EYYUBİ'NİN ALPARSLAN'IN, KANUNİ'NİN TORUNLARIYIZ”

“Dicle, size nasıl sevdalı ise biz de size kara sevdalıyız.” Diye konuşan Erdoğan, “Biz birileri için değil Allah için seviyoruz Batman'ı. Başkaları seçimden seçime hatırlarken biz her fırsatta Batman'da olduk. Batman'ın meselelerini, sıkıntılarını takip ettik, ilgilendik, çözüm yollarını aradık. Bugün de Batman'a sadece Seçim mitingimizi yapmaya gelmedik, sizlerle bir vicdan muhasebesi yapalım dedik, hafızalarımızı tazeleyelim dedik. Batman'a 25 yaşında bir gençken o zamanki partimin gençlik kolları başkanı olarak geldim. O gelişimde kadınların nasıl heyecan dolu olduğunu gördüm. Batman, birilerini sandığa gömer. Bizler Selahaddin Eyyubi'nin Alparslan'ın, Kanuni'nin torunlarıyız. Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez. Ne alevi videoları çekenler ne batının manşetleri ne Kandil'deki baronlarının alçak tehditleri bizi korkutamaz, ebedi kardeşliğimizi asla bozamaz. Kürt ile Türk'ü, Alevi ile Sünni’yi kimse ayıramaz. 21 yıldır bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız diyoruz.” İfadelerini kulandı.

“BAY BAY KEMAL'İN GETİRECEĞİ YALANCI BAHAR BU MİLLET İÇİN KARA KIŞ OLUR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdçaroğlu’nun getireceği baharın kimlere yarayacağına dikkat çeken Erdoğan, “Kandil'deki terör baronları aramıza giremez. Kirli oyunlar bizi yıldıramaz. Selo'yu çıkartmak istiyorlar. Cumhur İttifakı iktidar olduğu müddetçe çıkaramazlar. Bu Selo Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal Selo’yu çıkartacağım diyor. Benim milletim Erdoğan kardeşine 'Yürü, arkandayız' dediği sürece çıkartamazlar. 14 Mayıs'ta tercihinizi ya Kürt kardeşlerimizin haklarını verenlerden ya da Kürt düşmanlarından yana kullanacaksınız. Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacakmış. İnanıyor musunuz? Adam yalancı. Akşam yalan, sabah yalan. Bay Bay Kemal'in getireceği yalancı bahar bu millet için kara kış olur. Bay Bay Kemal getirse getirse sadece Kandil’e ve Pensilvanya’ya bahar getirir. Kılıçdaroğlu ancak hapisten çıkma hayali kuran bebek katillerine, Gezi olaylarının organizatörlerine, 6-8 Ekim olaylarının faillerine bahar getirir. Vatandaşa tepeden bakan ceberut devlet anlayışını sizlerin desteğiyle biz değiştirdik.” Şeklinde konuştu.

"HAKİKİ BAHARI BİZ GETİRDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “85 milyonun tamamı için sergilediğimiz gayreti çok iyi biliyorsunuz. Hak ve özgürlükler için demokrasinin standartlarını yükselttik. Vatandaşa tepeden bakan ceberut devlet anlayışını sizlerin desteğiyle biz değiştirdik. Bizi engellemek için her yolu denediler ama biz bölgede güvenliği ve refahı tesis ettik. Batmanlı kardeşlerim ekmeğini kazanmak için gurbete gitmek zorunda kalmıyor. Batmanlı çiftçilerimiz toprağını geziyor, yaylalarında huzurla gezebiliyor. Diyarbakır'dan Şırnak'a Mardin'den Batman'a hakiki baharı biz getirdik. Bu kazanımlardan geriye dönüş olmayacaktır. Rabbim ömür milletimiz de yetki verdikçe bu ülkede analar bir daha ağlamayacaktır. Bizi engellemek için her yolu denediler ama biz bölgede güvenliği ve refahı tesis ettik.” dedi.

“HAK SAHİBİNE HAKKINI TESLİM ETMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ise seçimlerde iki blokun yarıştığına dikkat çekerek, “Bir Cumhur ittifakı bir Millet ittifakı. Biz Cumhur ittifakı ile yol alma kararı aldık ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılıksız destekleme kararı aldık. Parlamento seçimlerinde de yine Ak Parti listelerinden seçimlere girme kararı aldık ve o listelerde bazı kardeşlerimiz yer aldı. Bu yerlerden birisi de kardeşimiz Serkan Ramanlı. Kardeşlerim, bizler hakkın ikâmesi, adaletin teşhisi için mücadele veriyoruz. Davamız adalettir, hürriyettir. Ne olursa olsun istikamet üzere kalmak ve her hak sahibine hakkını teslim etmek birinci önceliğimizdir. Hak ve adalet temelinde kardeşliğimizin pekişmesini birliğimizin daim olmasını istiyoruz. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son yirmi yılda çok önemli adımlar atıldı, ciddi mesafeler kat edildi. Halkımız önemli kazanımlar elde etti. Şimdi bu kazanımları yeni kazanımlarla daha ileri bir seviyeye taşımak ve daha kalıcı bir hale getirmek istiyoruz. Bunun yolunun da sizlerin inanç değerlerine uygun olacak tamamen sivil ve özgürlükçü yeni bir anayasa yapmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bütün toplumsal kesimlerin içinde kendini bulacağı kimseyi ötekileştirmeyen, topluma herhangi bir ideoloji dayatmayan, sivil ve özgürlükçü bir anayasadan bahsediyorum. Ancak bunun için her zamankinden daha güçlü desteğinize ihtiyacımız var.” İfadelerini kullandı.

“BUNLARIN BAHAR DEDİKLERİ ŞUBAT SOĞUĞUDUR, KARA KIŞTIR”

Yapıcıoğlu, “Biliyorsunuz, sizin şu son yirmi yıldaki bütün kazanımlarınıza göz dikmiş olan ulusal ve küresel vesayet odakları bugün yedili masanın arkasında kümelenip pusuya yatmış durumdalar. Bugün Amerika'sıyla, İngiltere'siyle İslam ve insanlık düşmanı emperyalistler kimi destekliyor? Kimi destekliyor? Peki, kimleri hedef alıyor? Biden'ın açıklamaları ortada Fransız ve İngiliz basınının manşetlerini görüyorsunuz. Kendilerine Türkiye’yi peşkeş çekecek bir sömürge valisi arıyorlar. Hepsi de yedili masanın Cumhurbaşkanı adayını destekliyor. Yani sayın Cumhurbaşkanımızın tabiriyle Bay Bay Kemal'i. Bütün oklar sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına yönelmiş. Bize saldırıyorlar, öyle ise bütün düşman okları yönelmişken siz kimi destekleyeceksiniz? Yeni bir vesayet rejimi kurmak isteyen yağmacı insanların bahar ve özgürlük türküleri söylemleri sizleri aldatmasın. Bunların bahar dedikleri Şubat soğuğudur, kara kıştır. Oraya dönmek istemiyor bu millet. Sözde özgürlük maskesi altında sakladıkları şey aslında diktatörlüğün dik alasıdır. Kendileri gibi düşünmeyen kimseye tahammülleri yok. Aylardır bize yönelik yalan ve iftiralarla yürüttükleri linç kampanyalarını görüyorsunuz. Gördünüz değil mi? Halen devam ediyorlar. Kendi kendilerini taşlatıp ikinci dakikasında bize yığıyorlar. Kandil ve Pensilvanya'yla kurdukları kirli ittifakın utancını asılsız ithamlarla bize saldırarak örtbas etmeye çalışıyorlar. Bunu yaparken de aslında temsil ettiğimiz değerlere, kaynağını milletimizin inancından alan değerlere kin ve nefret kusuyorlar.” dedi.

“ŞİMDİ YEŞİLİYLE SOLUYLA BİRİLERİ BU CHP ZİHNİYETİNİ YENİDEN SİZİN BAŞINIZA MUSALLAT ETMEK İSTİYOR”

Kemal Kılıçdaroğlu için ‘Vır Vır Kemal’ lakabını kullanan Yapıcıoğlu, “Şimdi yeşiliyle soluyla birileri bu CHP zihniyetini yeniden sizin başınıza musallat etmek istiyor. Peki, nedir ortak paydaları? Nerede buluşuyorlar? Sizin inancınıza ve aile hayatınıza düşman olan o kör ve köhnemiş ideolojileri. Başka hiçbir ortak yanları yok. Ne var içinde; LGBT var. Aile kurumuna düşmanlık var. Kur'an eğitimine orta çağ karanlığı diyen bir zihniyet var. İşte bu yüzden birileri Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayarak bay bay kemali ya da Vır Vır kemali destekleme kararı aldılar.  Evet, yalan üstüne yalan. O yüzden bizde diyoruz ki Vır Vır kemal. Bay Bay Kemal'in üstüne bir de Vır Vır kemal. Bunlar, her türlü sapkınlığı meşrulaştırmak için, nikahsız, ailesiz, cinsiyetsiz bir toplum için böyle bir modeli size dayatmak için el birliği yapmışlar. Birlikte hareket ediyorlar. Bu sapkınlığa, bu aile düşmanlığına geçit verecek misiniz? Geçit verecek mi Batman?” ifadelerini kullandı.

“14 MAYIS'TA BİR KEZ DAHA ERDOĞAN DİYORUZ”

Yapıcıoğlu son olarak şunları ifade etti; “Bizim düsturumuz önce insan öncelik adalettir. Adalet ve hakkaniyet üzere bir dünya bir toplum özlemindeki herkesi 14 Mayıs'ta sandığa giderek gereğini yapmaya davet ediyoruz. Batman bunu yapacaktır, ben inanıyorum.  En temel iki sorunumuz olan Kürt meselesi ile inancın önündeki engeller CHP zihniyetinin bir ürünüdür. 14 Mayıs'ta bir kez daha Erdoğan diyoruz, bir kez daha Ak Parti listelerinin altına mührümüzü basıyoruz.”

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir