• DOLAR 32.331
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2295.726
  • ...
SON DAKİKA
Ramazan; yine kan,yine gözyaşı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya İnanç Özgürlükler Platformu 308.Hafta Basın Açıklamasını Kayalıpark`ta gerçekleştirdi. Basına açıklamasında İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntılara dikkat çekildi.
Platform adına basın açıklamasını okuyan Bayram Vanlı,"Yine Ramazan yine kan, yine gözyaşı, yine sıkıntılar. İslam dünyası büyük bir acının içerisinde kıvranmakta işgaller, iç savaşlar, mezhebi çatışmalar, askeri darbeler gibi sorunlarla boğuşmakta" dedi.

"İçerisinde bin geceden daha hayırlı olan kadir gecesini barındıran ramazan`ın rahmet ve bereketi kuran iledir" diyen Vanlı,"İslam dünyası başta Mısır olmak üzere bölgesel ve uluslar arası sorunlarından ancak Kuran-i bir arınmışlık ile kurtulabilir.
Mısır`da ki kardeşlerimize bu gecenin bereketi ile daha çok Kuran daha çok İslami bir hayat ve daha net ifadeler tavsiye ediyoruz.Direnişimizi takva ile pekiştirelim. Takvamızı sabır ile gıdalandıralım. Bilelim ki darus selam Allah`ın katındadır.

Mısır direnişini selamlıyor ramazanın bu gece esenliği ile feraha ulaşacaklarını ilan ediyoruz. Dualarımız, gönüllerimiz, dillerimiz bu gece yapılan esenlik çağrısınadır" ifadelerini kullandı.

(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir