• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Selam Der köylere de yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - İlçe merkezi ve köylerde tespit edilen fakir ailelere yardım elini uzatan Hilvan Selam-Der, bu yıl köylere kadar yardımlarda bulundu.
 
Kendisine yardım yapılan ailelerden Halil Çiftçi (49), at arabacılığı yaptığını ancak bel fıtığı rahatsızlığı olduğu için tam olarak çalışamadığını ve derneğin kendisine yaptığı yardımlarla geçindiğini belirtti.
 
Derneğin sürekli yardım yaptığı Hasan Beşirik (68) ise, tek başına yaşadığını belirterek, Allahu Teâlânın böyle hayırsever dernekleri başlarından eksik etmemesi duasında bulundu.
 
Dernek Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen yaptıkları yardım faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, "Derneğimiz 2008 yılında kuruldu. Kurulduğu günden itibaren yaptığı yardım çalışmalarıyla halkın teveccühünü kazanmıştır. Umut Kervanı Yardım Platformu çatısı altında rahmet iklimi ramazan ayında hayırseverlerin yaptığı yardımlarla bu yıl köyler dâhil 225 aileye gıda paketi ulaştırdık. Ayrıca 24 aileye nakdi olarak toplam 2 bin 400 TL yardımda bulunduk. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle giyim yardımında bulunacağız." dedi.
 
Göçmen son olarak yardımlarını esirgemeyen halka teşekkürleri sundu. (M. Can Yardımcı - İLKHA)
 

 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir