• DOLAR 32.559
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2428.504
  • ...
Doğubayazıt Mustazaflar Cemiyetinden gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonu, yıl içerisinde belli aralıklarla yaptığı yardımları Ramazan ayı münasebetiyle daha fazla yoğunlaştırarak fakirleri sevindirmeye devam ediyor.

 

Yardımların Ramazan ayına has olmadığını belirten Doğubayazıt Şube Başkanı Cemal Arvas, "Yardım faaliyetlerimiz Ramazan ayı ile sınırlı değil. Ramazan ayı sonrası da inşallah her zaman olduğu gibi yardım faaliyetlerimiz devam edecektir. Ramazan ayı dolayısıyla yardım paketlerimizi biraz daha zenginleştirmekle beraber içecek olarak da her haneye birer koli meyve suyu nektarı bıraktık" ifadelerini kullandı.

 

Yardımların Ramazan ayı ile sınırlı tutulmaması gerektiğini belirten Arvas, "Sadece Ramazan ayı içerisinde fakirleri hatırlayıp Ramazan sonrası onları unutmak İslam kardeşliğine yakışmaz. Çünkü Ramazan ayında o fakirleri sevindirirken Ramazan sonrası kapı eşiğinde gelecek olan yardımların yolunu gözlerler. Özellikle hayır sahiplerinin bu konuda biraz daha hassas olmaları gerekir. Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan sonrası da bu fakirleri sevindirecek yardımlarınızı bekliyoruz" dedi. (Ramazan Zeren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir