• DOLAR 32.6
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2497.098
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Kadir Gecesi yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mustazaflar Cemiyeti Tarsus şubesi her ay olarak düzenli bir şekilde dağıtmış olduğu gıda yardımlarına Kadir Gecesine özel dağıttığı yardımlarla devam etti.
Umut Kervanı Platform üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti tarafından yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, "Kendilerini yardım talebinde bulunan her muhtaç aileye yardım etmeye çalıştıklarını" belirtti.

Bayık, "2012 yılından itibaren her ay düzenli bir şekilde, birinci ve ikinci dereceden yardıma muhtaç aile diye ayırdığımız ailelere yardım etmeye çalışıyoruz. Ramazan Ayında toplam 300 aileye yardımda bulunduk. Yapılan yardımların içerisinde gıda olmak üzere, beyaz eşya, yatak ve giysi yardımı bulunmaktadır. Birinci dereden yardıma muhtaç olan ailelere her ay yardım yardıma ediyoruz fakat ikinci dereceden yardıma muhtaç olan ailelere dönüşümlü olarak yardım etmeye çalışıyoruz. Bu ailelerden birisine çamaşır makinesi, başka bir aileye de buzdolabı verdik." dedi.

Yardıma muhtaç ailelerin kendilerine başvurduğunu belirten Bayık, "Bize yardım almak için yapılan başvuru sayısı bir hayli fazla. Kendilerine yetişemiyoruz. Yardımlarımızı dağıttığımız sırada elimize geçen bazı ev eşyalarını, evinde bir şey olmayan ailelere veriyoruz. İstiyoruz ki bize ailelerin ihtiyaçlarını giderelim ancak yetiştiremiyoruz. Burada yardım yapmak isteyen kardeşlerimize sesleniyoruz. Bizlerin aracılığı ile ve ya direkt kendileri tarafından yardım dağıtmak isteyenler 0531 457 71 82 nolu telefon ile bize ulaşabilirler. İstiyoruz ki varlıklı olan vatandaşlarımız ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü olalım." diye belirtti. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir