• DOLAR 32.573
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2437.88
  • ...
HÜDA PAR'dan Kadir gecesi mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajda, başta Mısır olmak üzere işkence ve zulüm altında bulunan tüm Müslümanların kadrinin yüceltilmesi istendi.

 

HÜDA PAR Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "İnsanlar için rahmet, hidayet, kurtuluş ve saadet vesilesi olan Kur'an'ın içinde indirildiği ve Kadir-i Mutlak Allah'ın bin aydan daha hayırlı olarak takdir ettiği mübarek Kadir Gecesi'nin başta alem-i İslam olmak üzere, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerin kullanıldı.

 

Bu gecenin yüzü suyu hürmetine İslam ümmetine vahdet ve kudretin bahşedilmesi, mazlum ve Mustazaf Müslümanların kadrini yüceltmesinin dilendiği açıklamada, "Kudüs'e özgürlük, Suriye'ye selamet, Mısır'a inayet, Libya ve Tunus'a sükûnet; zulüm altındaki tüm Müslümanlara ve insanlara hidayet, kurtuluş ve izzet nasip etmesini Allah Azze ve Celle'den niyaz ediyoruz" denildi.

 

Açıklamada son olarak, "Tüm Müslümanları bu geceyi ihya etmeye ve İslam aleminin içine girdiği girdaptan kurtulması için duaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir