• DOLAR 32.501
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2435.06
  • ...
Best-Der gıda yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis`te yaptığı hayırlı işler, etkinlikler ve İslami çalışmalarla tanınan İslami Sivil Toplum Kuruluşlarından Best-Der, Ramazan ayında muhtaç ve yetimlere umut olmayı sürdürüyor. Dernek, hayırseverlerin verdiği yardımı onlarca mağdur aileye ulaştırıyor.
 
Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren derneğin Yardım Komisyonu Başkanı Emrullah Uysal, hayırseverlerin kendilerine yardım yaptığı sürece muhtaç ailelere ulaşacaklarını ifade ederek, "Bizler zengin ile fakir arasındaki o maddi ve manevi köprüyü diri tutmaya gayret gösteriyoruz.
 
Daha önce yaptığımız yardımlarımızı Ramazan ayında artırdık. Ramazanın ilk haftalarında yine hayırseverlerimizin yaptığı yardımları ulaştırmıştık. Şimdi de Ramazanın sonlarına doğru bu hayırlarda bulunan hayırseverlerimizin yaptığı yardımları Onlarca aileye ulaştırıyoruz." dedi.
 
Yardımı alan ailelerin gözlerindeki o sevinç parıltısının maddi bir değerle ölçülemeyeceğini belirten Uysal, "Yardımı götürüp teslim ettiğimiz aileler öyle bir sevinip mutlu oluyorlar ki, o gözlerindeki sevinç parıltıları bize yansıyor. Bizler de mutlu oluyoruz ve Allah`ın bizlere yüklediği bir yükümlüğü yerine getirdiğimizden dolayı seviniyoruz.
 
Zengin olan duyarlı hayırseverlere de seslenen Uysal, "Hayırsever zenginlerimize çağrımız şudur ki, gelin şu mübarek Ramazanda fıtırlarınızı ve zekâtlarınızı bu fakir ve muhtaçlara verin. Onlarında bayram sevinçlerine ortak olun. Dağıtacak hiç kimseyi bulamıyorsanız, bizlere gelin bizler bu mağdur ama dilenmeyen, elini açmayan ve mağduriyetini hayâsından dolayı dışa vurmayan bu kardeşlerimizi sizlere gösterelim.
 
Onlarla tanışın kaynaşın mağduriyetlerini gözlerinizle müşahede ediniz. Paranızı boş yere vermediğinizin farkına varınız. Böylece hem dünyanızda hem de ahretinizde mutlu olasınız" diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir