• DOLAR 32.6
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2412.237
  • ...
Umut Kapısı`nın Ramazan yardımları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Ramazan ayında da 400 mağdur ve muhtacın yüzünü güldürdü. Mağdur ve muhtaç ailelere yapılan yardımlar ile ilgili bir değerlendirme yapan Diyarbakır Umut Kapısı Başkanı Sıdık Furkan, yardımlarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirtti.
 
Yardımlar ile ilgi bir değerlendirme yapan Diyarbakır Umut Kapısı Başkanı Furkan, Ramazan ayının bereketiyle yardım çalışmalarının bereketlenerek devam ettiğini söyleyerek, "Yapacağımız yardımları yoksul ve muhtaçlara ulaştırmak isteyen hayırseverlerin yardımlarını alıyoruz ve Gıda Bankamız da muhafaza ediyoruz. Aynı zamanda bizlere başvuran ya da üye ve gönüllülerimiz tarafından tespit edilen muhtaç ve yoksul vatandaşları önce sistemimize kaydediyor, sonra hazırladığımız yardım paketlerini kendilerine ulaştırıyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlar bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirip bizlere dua ediyorlar. Onların yüzünü az da olsa güldürüp dualarını almak bizlere yetiyor da artıyor" dedi.
 
Hayırsever insanlarla fakir aileler arasında köprü vazifesi gördüklerini hatırlatan Furkan, "Hayırsever vatandaşlar bizzat umut kapısına gelip yardımda bulunabilirler. Her ay düzenli bağışta bulunabilir. Aylık gıda yardımı da yapabilirler. Posta çeki ile de yardım edebilirler. Eğer isterlerse bizim hazırladığımız gıda paketlerini satın alıp istedikleri fakirlere verebilirler. Yani helal çerçevesi içerisinde her türlü yardımı kabul edebiliriz" şeklinde konuştu. (Yakup Moğulgani - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir