• DOLAR 32.564
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2430.434
  • ...
DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayar, TOBB Konsey Üyeliğine seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Dün başlayan ve Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yeniden başkanlığa getirildiği TOBB 69. Genel Kurulu neticesinde konsey seçimleri de bugün tamamlandı. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçildi.

 

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyesi Sayar, TOBB Konseylerinin, yereldeki sorunları ve sıkıntıları merkeze taşımakta etkili araçlar olduklarını belirterek, "İlimizin, bölgemizin ekonomik, sosyal ve altyapı alanındaki sıkıntıları biliniyor. Bu sorunlarımızı merkeze taşımak için konseyde yer almak önemli. Bizler de konseyi etkin olarak kullanıp bölgesel sorunlarımızı TOBB merkezine taşıyacağız' dedi.

 

TOBB 69. Genel Kurulu neticesinde yeniden başkan seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu ve yeni TOBB yönetimini kutlayarak hayırlı olmasını dileyen Sayar, 'Yereldeki sorunlarımızı, içinde yer aldığımız Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi vasıtasıyla çatı örgütümüz olan TOBB Merkezi'ne götüreceğiz. Bu anlamda etkin olarak çalışacağız' şeklinde konuştu. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir