• DOLAR 32.324
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2300.718
  • ...
Çamlıyayla'da esnaf - bürokrasi buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin geleneksel iftar yemeklerinin bu yılki sonuncusu Çamlıyayla At dağında verilirken, ilçe bürokratları ile esnaf temsilcileri bir araya gelerek kaynaştılar.

 

Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Emniyet Amiri Musa Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Cereci, MHP İlçe Başkanı Kudret Özdemir, il Genel Meclis üyesi Lütfi Demirel, Özel İdare Müdürü Mustafa İlhan ile diğer yöneticilerin katılım gösterdiği iftar sofrası, duaların okunması ile başladı.

 

İftar yemeğinde konuşan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Dinçer, göreve geldiği günden bugüne geleneksel olarak sürdürdükleri iftar yemeklerinin bu yılki sonuncusunu Çamlıyayla'da kurdukları iftar sofrası ile noktaladıklarını belirterek, "Ahi kültüründen gelen esnaf teşkilatımızda esas olan birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmadır. Ramazan ayı bildiğiniz üzere bir araya gelerek paylaşma ve kardeşlik duygularını en üst seviyeye çıkarma, ihtiyaç sahiplerine yardım etme ayıdır. Merhamet ve kardeşlik duygusunun doruğa çıktığı bu ayda zorda olana el uzatmak, kendinde olanı olmayanla paylaşarak onun sıkıntısını gidermek ve katkıda bulunmak vardır" dedi.

 

Konuşmasının devamında esnaf sanatkarların seherin erken saatinden gecenin geç vaktine kadar halkına hizmet verdiğinin altını çizen Başkan Dinçer, "Bu kadar özverili çalışan bir kesim olan esnafımız, devletine olan her türlü yasal sorumluluğunu da yerine getirir. Ben böyle onurlu bir görevi yerine getiren esnaf sanatkarlarımız ile soframızı birlikte paylaştığımız kaymakamlarımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere tüm protokol üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde noktaladı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir