• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
Kadir Gecesi açık alanda ihya edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu ve Kur`an Nesli Platformu üyesi Hira Der yarın akşam Kadir Gecesini açık alanda ihya edecek.
 
Hira Der Başkanı Mehmet Ali Rüzgar yaptığı açıklamada, "Kadir Gecesinde Mısır halkıyla manevi buluşma" adıyla Karşıyaka Mahallesi Cumhuriyet Lisesi yanındaki parkta ilk kez açık alanda Kadir Gecesi etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.
 
3 Ağustos Cumartesi saat:21.00`de yatsı namazı ile başlayacak olan program, saat 02.00`de sona erecek. Programın yatsı namazı ve Teravih namazının ardından, vaaz, Mevlid, Salat-ı tesbih, Kur`an`ı Kerim tilaveti, cevşen ve dua ile sona ereceği belirtildi.
 
Rüzgar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hem Kadir gecesi hem de Mısırlı kardeşlerimize destek vermek amacıyla bu programı tertipledik. Batman`da ilk defa yapılacak açık alan Kadir gecesi kutlamasına yaşlısı, genci, kadını erkeğiyle tüm halkımızı bekliyoruz" şeklinde çağrıda bulundu.
 
Rüzgar son olarak, "Kadir Gecesinde Mısır halkıyla manevi buluşma" programına geleceklerin Kur`an`ı Kerim ve seccadelerini yanlarında getirmelerini istedi. (Veysi Demir - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir