• DOLAR 32.515
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2437.413
  • ...
Mısır`da katledilenler için gıyabi cenaze namazı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi, Mısır`da darbecilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybedenler için Ulu Camide gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Teravih namazından sonra Ulu Camii`nin avlusunda toplanan dernek üye ve gönüllüleri, Mısır`daki darbe karşıtı eylemlere destek veren sloganlar attı.
 
Daha sonra gıyabi cenaze namazı için saf tutan kalabalığın önüne geçen Molla Müfit Yaray, gıyabi cenaze namazının özelde Mısır`da hayatını kaybeden Müslümanlar olmak üzere Zulüm altında hayatını kaybeden tüm Müslümanlara niyet getirilmesini isteyerek gruba imamlık yaptı. Gıyabi cenaze namazından sonra Molla Müfit Yaray tarafından özelde Mısır genelde tüm dünya Müslümanları için dua edildi.
 
Mustazaflar Cemiyeti üye ve gönüllüleri kıldıkları gıyabi cenaze namazının ardından toplu halde Kırkayak Parkına giderek Anadolu Gençlik Derneğinin Mısır`daki darbe karşıtı gösterilere destek için organize ettiği `İftardan Sahura, Teravih ve Dua` programına katıldı.
 
Molla Müfit Yaray, `İftardan Sahura, Teravih ve Dua` programında da Mısır`da darbeye direnen Müslümanlar için duada bulundu. (Şefik Mert - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir