• DOLAR 32.541
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2434.382
  • ...
`Tek kurtuluş yolu Müslümanların birliğidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep Şubesi, Mısır`daki darbe karşıtı eylemlere destek vermek amacıyla `İftardan sahura, teravih ve dua` programı düzenlendi.

Kırkayak Parkı`nda yapılan programa Erdemliler Cemiyeti, Mazlum-Der, Mustazaflar Cemiyeti, Peygamber Sevdalıları ve Ayder gibi çok sayıda İslami sivil toplum kuruluşu ile Saadet Partisi (SP) ile Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) destek verdi.

Kılınan teravih namazının ardından bir konuşma yapan SP Gaziantep İl Başkanı Hayri Kamalı, Müslümanların sloganları bırakarak, İslam düşmanı NATO ve ABD`ye karşı büyük bir güç oluşturularak karşı çıkılması gerektiğini söyledi ve Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

STK temsilcilerinden Mazlum-Der GİK üyesi Mehmet Alkış ise, "Bizim başımızdaki bu bela, musibet ve sıkıntılar Allah`ın davasına, inancımıza düşman olan topluluklar tarafından bize kurulan tuzaklar olduğunu biliyoruz. Ama bunda bizimde payımız çok fazla; onlar hep tuzak kuruyor bizler hep oyuna geliyoruz" dedi.

Gece yarısına kadar süren konuşmaların ardından Peygamber Sevdalıları adına dua eden Molla Müfit Yaray, Allah`tan Müslümanları bir araya getirmesi niyazında bulundu. (Şefik Mert-İLKHA)
 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir