• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
Aboneler Ödeme Günlerini Kendileri Belirleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Vatandaşlar tarafından sık sık şikayet konusu olan elektrik faturalarının ödeme tarihi ile ilgili açıklama yapan Aksa Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, "31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690 bin aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş.`nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.`nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Elektriğin kaliteli, sürekli, güvenli, düşük maliyetli ve çevreye uyumlu bir şekilde tüketicinin kullanımına sunulması ile müşteri memnuniyetini kendine prensip edinen ve bunun sağlanması için çalışmalarını sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş müşterilerine bir yenilik daha sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Aksa Elektrik Dağıtım Koordinatörü Fikret Akbaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve başlamamızla beraber daha önceler sunulan iletişim hizmetlerinin ve altyapısının yetersiz olduğunu ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı ve perakende satışı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çektiklerini tespit ettik. Bu bağlamada öncelikli olarak müşterilerimizden gelen geri bildirimlerle ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

Akbaş, "Öncelikle yüz yüze iletişim kanallarından ve alternatif iletişim kanallarından gelen müşteri beklentilerimizi ölçtük. Müşterilerimizin fatura son ödeme tarihlerinin maaş dönemine denk gelmemesi nedeniyle yaşadıkları sıkıntı bizlere iletilmiştir. En iyisi olabilmek için müşteri beklentilerini karşılamak önemlidirden harekete geçerek bu konuda yeni uygulama başlattık. Aboneliği kendi adına olan, fatura borcu bulunmayan ve ödemeler için bankaya otomatik ödeme talimatı veren mesken müşterilerimiz, faturanın tahakkuk ettiği aydaki son ödeme tarihlerini artık kendileri belirleyebilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yerlerdeki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezimize uğrayarak işlemlerini yaptırabilirler" ifadelerini kullandı.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir