• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 18 Temmuz pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle;

İpekyol Gazetesi: Allah`tan 50 Kişiydi!
Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü 13 askerin yaşamını yitirdiği, 7 askerin yaralandığı PKK saldırısını protesto etmek için ülkücüler dün yürüyüş yaptı. Protesto yürüyüşü için önce taraftar bulamayan ülkücüler, iki saat aradan sonra yaklaşık 50 kişilik sayıya ulaştılar. Grup yürüyüş boyunca ırkçı ve şiddet içerikli sloganlar atarak BDP il binasının bulunduğu iş merkezine doğru yürüdü.

Şanlıurfa Sembol Gazetesi: Şehitler İçin Yürüdüler
Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehir düşen 13 asker için Şanlıurfalı ülkücüler yürüyüş yaptı. Dev Türk bayrağı açan grup, teröre lanet okuyarak Haşimiye Meydanından Karakoyun İş Merkezine kadar yürüdüler grup zaman zaman şehitler ölmez vatan bölünmez sloganını atarak burada bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Şanlıurfa Olay Gazetesi: Bimeks 49. mağazasını Şanlıurfa`da açtı
Teknoloji perakendecisi Bimeks`in 49. mağazası Bahçelievler Mahallesi`nde düzenlenen törenle yapıldı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve davetliler, açılışın ardından mağazayı gezerek ürünleri inceleyip, yetkililerden bilgi aldı. Şanlıurfa`da, açılışı yapılan teknoloji mağazasının indirimli ürünlerinden almak sırada bekleyen ve sıcaktan bunalan vatandaşlara şemsiye ve su dağıtıldı.

Gap gündemi: 24 işçi yemekten zehirlendi
Alınan bilgiye göre, ``Mardin-Ceylanpınar 2. Kısım Sulama Kanalı`` inşaatında çalışan 24 işçi, yedikleri akşam yemeğinden sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle Viranşehir Devlet Hastanesine başvurdu. Yedikleri yemekten zehirlendikleri tahmin edilen işçiler, yapılan müdahalenin ardından taburcu edilmeye başlandı.
Mehmet Demir - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir