• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Bey-Der Ramazan Bayramında yetim çocukları giydirecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- İnsani Yardım Vakfı (İHH)'nın yardım faaliyetleri ortağı Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Bey Der, Ramazan Bayramında 300 yetim çocuğu giydirmeyi hedefliyor.


Bey Der Başkanı Zeki İslamoğlu yaptığı açıklamada; geçen yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramlarında toplam 400 yetim çocuğu hayırsever vatandaşlar aracılığı ile giydirerek yetim çocukların mutluluklarına mutluluk kattıklarını ve kendilerinin de yetim çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Açıklamanın devamında İslamoğlu, İHH'nın bir projesi olarak Batman'da kimsesiz yetim kalmış 107 çocuğa sponsorluk yöntemi ile ayda 90 TL nakdi para yardımı yapılarak yetim ailelerinin maddi sıkıntılarına çare olunmaya çalışıldığını kaydetti.


Bu yıl Ramazan Bayramında 300 yetim çocuğu giydirmeyi hedeflediklerini ifade eden İslam oğlu, bunun için hayırsever vatandaşların katkı sunmalarını beklediklerini belirterek, "Herkesin yetim çocuklara sahip çıkmasının dinimizin bir emri olduğunu, rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan ayının manevi atmosferinde fakir, yardıma muhtaç, yetim çocukları sevindirmenin de ibadet mesabesinde olduğu unutulmamalıdır" dedi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir