• DOLAR 32.58
  • EURO 35
  • ALTIN 2418.924
  • ...
HÜDA PAR`dan taziye ve hasta ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatları, Suriye`den seken kurşunlarla hayatlarını kaybedenlerin taziyelerine katıldı.

İlk ziyaret bahçelerine düşen havan topuyla hayatını kaybeden Şükrü Kahraman (43) ailesine yapıldı. Ardından sınırın sıfır noktasında oturan İmam Hatip Öğrencisi Mehmet Gündüz`ün ailesi ziyaret edildi.

Acılı baba Abdurrahman Gündüz, HÜDA PAR heyetine, "Bizler Müslüman`ız, bizleri Kürt, Türk ve Arap diye ayırıp aramıza tefrika koymaya çalışıyor. Evet, benim oğlum öldü ama başka yürekler yanmasın istiyorum. Ankara`da iken başbakan beni aradı ve aynı şeyleri ona da söyledim" dedi.

Buradan da ayrılan HÜDA PAR heyeti, Ceylanpınar`ın Lebbana köyünde iftara yakın saatte su almak için yolun karşısına geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden Ali Zengin ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlere Hür Dava Partisi Şanlıurfa il başkanı Lokman Yalçın, merkez ilçe başkanı Fevzi Kav, Viranşehir ilçe başkanı Yakup Esmer, Ceylanpınar ilçe teşkilatı başkanı Mustafa Sarıdal ve parti üyeleri katıldı. (Mazlum Gül -İLKHA)
 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir