• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
Osmaniye OSİYAD  muhtaçları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE - Osiyad Osmaniye fakir ve muhtaç 50 ailenin yüzünü güldürdü. Dernek üye ve gönüllüleri tarafından daha önce tespit edilen 50 muhtaç aileye gıda yardımında bulunduklarını kaydeden Osiyad Yardım Komisyonu Başkanı Mahfuz Akgün, "Amacımız zengin ile fakir aileler arasında köprü olmaktır" dedi.

Akgün, "Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve muhtaç aileleri tespit edip dernek üye ve gönüllülerimiz ile duyarlı esnafların yaptıkları yardımları Ramazan ayına girmeden önce 10 aileye ve Ramazan ayı içerisinde ise 40 aileye toplamda içerisinde Suriyeli ailelerinde olduğu 50 aileye yardım ulaştırma imkanımız oldu. Yaşadığımız çağda, fakir ile zengin arasında İslam`ın bize verdiği şiarla muhabbet köprüleri kurmak amacındayız" diye belirtti.

Yardımların toplanması ve dağıtılması hususunda kendilerine yardımcı olanlara teşekkür ettiğini belirten Akgün, dağıttıkları yardımların Ramazan ayı ile sınırlı olmadığını, diğer aylarda da bu yardımların devam ettiğini belirtti. (Abdulkadir Alakuş /Sinan Özdil-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir