• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR acılı aileleri ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bismil'de bağlı Baş köyü ve Karatepe köyü sakinleri tarla yüzünden çıkan kavgada üstün ailesinden 8 kişinin yaşamını yitirmesi ve Ek ailesinden 4 kişinin yaralanması olayında cenazeler Bismil Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cenaze sahipleri ve çok sayıda kişi hastaneye akın etti.

AK Parti eski milletvekili Ali İhsan Merdan, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Kartal, HÜDA PAR Bismil İlçe Barakanı Ali Bilmez, Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu da hastaneye gelerek olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerini sunarak olay hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez burada yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Allah'tan bir daha böyle bir olay göstermemesini temenni ediyoruz. Üstün ailesi veyahut diğer aile bizim için önemli değil, önemli olan insanlıktır. Kaç yılda bir özellikle Bismil ilçemizde böyle olayların olması hiç de iç açıcı değil. Özellikle yetkililerin böyle durumların üzerinde çok ciddi bir şekilde durmasını istiyoruz. Ölenlerden Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi. (Hasan Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir