• DOLAR 32.535
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2443.002
  • ...
Akçakale'de ölüm köprüleri yıkılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, 15'inci DSİ Bölge Müdürlüğüne bağlı birçok maddi kazalara ve insan ölümlerine sebep olan İkizce, Arıcan, Kılıçlı, Obalı ve yukarı Çim Polat köprüleri yıkılarak yeniden yol güzergâhına uygun şekilde düzenlenip yapılacağını açıkladı.

 

Yapılacak olan köprülerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ayhan, "Şanlıurfa 15'inci DSİ Bölge Müdürlüğüne bağlı ilçemiz sınırları içinde yer alan ölüm köprüleri olarak adlandırdığımız köprüler yıkılarak yeniden yapılacaktır. 5 köy ve mezramızda bulunan bu ölüm köprüleri birçok kazaya sebebiyet vermiş çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve sakat kalmasına sebep olmuştur.

 

Şanlıurfa 15'inci DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile sık sık yapılan görüşmeler sonucu İkizce, Arıcan, Kılıçlı, Obalı ve yukarı Çim Polat ölüm köprüleri yıkılarak yeniden yol güzergâhına uygun şekilde düzenlenip yapılması için ihale edildi. İnşallah en yakın zamanda bu köprüler yıkılarak yerlerine yenileri yapılacaktır" dedi. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir