• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Merhamet Eli Gıda Bankası Ramazan yardımlarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Yaptığı yardımlarla halkın teveccühünü kazanan Merhamet Eli Gıda Bankası, Ramazan ayı yardımlarına başlıyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayan dernek üye ve gönüllüleri, hazırladıkları yardım paketlerini tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.
 
"Hayır, köprüsü olmaya çalışıyoruz"
Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Merhamet Eli Gıda Bankası yetkililerden Mehmet Tamaç, "Hayır ve hasenatın bire on bire yüz ve bire yedi yüze kadar karşılık verildiği rahmet ayındayız. Bu rahmet ayına ulaştıran ve hayır kervanında bize çalışma azmini veren Rabbimize hamdu Senalar olsun. Gıda bankası olarak yaklaşık bir yıldır, Bingöl de muhtaç aileleri tespit edip bunlara yardım etme gayreti içindeyiz. Bu çabalar çerçevesinde bu Ramazan ayında da esnaflarımızı ziyaret ettik. Bunlara yaptığımız işin önemini anlattık. Onlardan destek talebinde bulunduk. Birçok esnaftan olumlu yanıtlar aldık. Bu konuda destek oldular. Allah kendilerinden razı olsun. Verdiklerinin karşılığını kat kat versin" dedi.
 
"Halkımızdan bizi desteklemelerini bekliyoruz"
Her zaman olduğu gibi bu mübarek Ramazan ayında da elimizden geldiği kadarıyla muhtaç ailelere ulaşmaya çalışacağız diyen Tamaç, "Başvurduğumuz esnaf ve durumu iyi olan insanların yardımlarıyla bu hayır kervanını yürütmeye çalışıyoruz. Ve halkımızdan desteklerini bekliyoruz. Hazırlıklarımız tamamdır. Allah`ın izniyle bu hafta dağıtımlarımıza başlayıp- bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. (Nihat Kanat/Salih Gönül - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir