• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
"Katliam ABD, İsrail ve batı üçgeninde organize edildi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, yazılı basın açıklaması yaparak Mısır'da yaşanan katliamı lanetledi.

 

Fırat yaptığı açıklamada, Mısır'da darbecilerin masum halka karşı giriştiği alçakça ve haince katliamı büyük bir nefretle kınayıp lanetlediklerini belirterek, "Yaklaşık 200 kişinin ölümüne ve beş bin kişinin de yaralanmasına sebep olan bu hunharca katliam hiç şüphesiz batının çifte standardı neticesinde meydana gelmiştir. Bu gün bir kez daha bu olayların ABD, İsrail ve Batı üçgeninde organize edildiği ortaya çıkmıştır. Mısır halkının özgür iradesine karşı koyan ve her fırsatta zulümlerine devam eden İslam düşmanı güçler, Mısır'daki askeri cuntayı bir kukla gibi yöneterek her türlü zulüm, baskı ve cinayetler işletmektedir" dedi.

 

Mısır halkının çok onurlu ve şerefli bir mücadele verdiğini ifade eden Fırat, "Bütün dünya halkları bilmelidirler ki bugün Mısır çok onurlu ve şerefli bir mücadele vermektedir. Başta Mursi olmak üzere olmak, Müslüman kardeşler teşkilatının her ferdi bu gün batıya ve faşist darbecilere karşı bir cihad hareketi başlatmıştır. Bu şerefli mücadelede, canlarını kaybeden hunharca katledilen insanlık dramı karşısında kılını bile kıpırdatmayan sözüm ona İslam ülkeleri, yarın tarih önünde ve en önemlisi DE Allah'a hesap veremeyeceklerdir" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir