• DOLAR 32.567
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.959
  • ...
Emir Sultan'da Kitap Fuarı devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BURSA - Bursa'da Ramazan ayı kapsamında Emir Sultan Parkı'nda gerçekleştirilen ''Kitap ve Kültür Günleri', vatandaşları sevdikleri yazarlarla bir araya getiriyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ ile Yıldırım Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık tarafından organize edilen 'Emir Sultan Kitap ve Kültür Günleri', okurlarla yazarları Emir Sultan Meydanı'nda buluşturuyor. Çok sayıda yayınevinin stant açtığı programda, yazarlar Rıfat Okyay, Dursun Gürlek, Yusuf Dursun, Mehmet Nuri Yardım ve Bestami Yazgan kitaplarını imzaladı.

BURFAŞ ve Vakıf Fuarcılık'ın organize ettiği sohbet, şiir ve imza gününde okurlarıyla bir araya gelen yazarlar, kitapseverlerle bol bol sohbet etti, şiirler okudu. Vatandaşlar da sevdikleri yazarlara ulaşmalarını sağlayan organizasyonda aynı zamanda yüzde 50'ye varan indirimlerle kitap satışının yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Edebiyat, tarih, kültür, medeniyet, felsefe ve din alanında yaklaşık 20 bin kitabın 30 stantta kitapseverlerle buluştuğu fuar, 16.00 ile 24.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir