• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
HÜDA PAR seçim çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi, 30 Haziran`da gerçekleştirdiği 1. Olağan Büyük Kongre`sinin ardından seçim çalışmalarına başladı.

Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve beraberinde parti temsilcileri, seçim çalışmaları kapsamında Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi İlmi Eğitim Araştırma ve Yardımlaşma Derneği`nin (İlim-Der) üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

Hür Dava Partisi`nin kısa sürede büyük bir gayretle kendisini yerel seçimlere hazır hale getirdiğini dile getiren Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, "6 aylık bir zaman içerisinde 45 il ve 180`i aşkın ilçede teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Yaptığımız 1.Olağan Kongre ile seçimlere girmeye hak kazanmış bir parti olduk. Bizlerde inşallah önümüzdeki 2014 Mart seçimlerine kazanmak niyetiyle gireceğiz"dedi.

Seçim çalışmalarına devam edeceklerine vurgu yapan Turgut, seçim çalışmaları kapsamında ilk mahalle seçim bilgilendirme toplantımıza burada başladık. İnşallah Ramazan ayından sonra seçim çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz ve halkımızla ne görüşte olursa olsun ayrım yapmaksınız, mahalle mahalle, köy köy, aşiret aşiret, esnaf esnaf gezerek gayemizi anlatacağız" diyerek yol haritalarından bahsetti.

Seçim Bilgilendirme Toplantısı, yaklaşık 2 saat sürdü. (M. Hüseyin Temel - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir