• DOLAR 32.562
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2430.275
  • ...
Kahta Belediyesi'nden ramazan etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Ömer Şefkatli, Grup Tillo ve Peçeli Bülbül'ün ilahiler söylediği programı Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar izledi.


Yüzüncü Yıl Parkı önündeki etkinlikte ilahiler, ezgiler ve şiirler okunurken Kahtalı genç semazenler semah gösterisi yaptı.


Programda Belediye Başkanı Yusuf Turanlı bir konuşma yaptı. Başkan Turanlı konuşmasında, "Bu gün manevi bir havaya gireceğiz inşallah. İlahilerle, semazenlerle güzel bir hava yaşayacağız. Yaşarken de birbirimizi unutmayacağız. Bu günün anlamı üzerine birbirimizin duasına ihtiyacımız var. Çünkü o duanın insan hayatında ne kadar önemli olduğunu ben gördüm, yaşadım. Hastalarımız var. Hasta olanlarımız var. Cenabı Allah sizin dualarınızı onlardan eksik etmesin. Beytullah'ta yapılan dualardan bizi esirgemesin. Burada yapılan dualar, söylenen sözler, söylenen ilahiler inşallah hepsi gerçek anlamda yerine ulaşır. Hep birlikte, birlik olarak bu dualarımızı yaparsak güzel bir manevi havada bu gecemizi gerçekleştirmiş oluruz" dedi. (Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir