• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
'Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi' kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinin yerel sorunlarının görüşüldüğü, tartışıldığı ve çözüm yollarının arandığı buluşma, Tarsus Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği ile 2.kez yapıldı.

 

Tarsus'ta kurumlar arasında işbirliğini hedefleyen kamusal veya yarı kamusal roldeki organizasyon¬lar arasındaki koordinasyonu geliştirerek tarafların karar alma ve uygulama sü-reçlerine katkı ve katılımı sağlamak amacıyla oluşturulan TAKİK, 2. toplantısında, Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Tarsus Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz ve Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın'dan oluşan 7 kişilik yürütme kurulunu da seçti.

 

İlk yıl için TAKİK Yürütme Kurulu Başkanlığına Tarsus TSO Başkanı Hasan Ruhi Koçak'ı seçen Tarsus Oda Başkanları (TAKİK Üyeleri), her yıl kurul üyelerinden birinin konseye başkanlık yapacağının kararı aldı.

 

Önümüzdeki günlerde faaliyetlerine başlayacak olan TAKİK Yürütme Kurulu, her ay Tarsus'un gündemine ve sorunlarına yönelik toplantılar düzenleyecek. (A. Hâkim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir