• DOLAR 32.384
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Nusaybin'de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve beraberindeki Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ve Gençlik Hizmetleri Mardin İl Spor Müdürü Mustafa Kuzu ile birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesine geldiler.


Heyeti, Nusaybin'de Kaymakam Murat Girgin, Emniyet Müdürü Cem Koray Kılıçkaya, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin ve Müftü İsmail Çiçek tarafından karşılandı.


Bakan Kılıç ve beraberindekiler geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkan vekili Necat Taşpınar'ın taziyesine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıç daha sonra Nusaybin'de esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Nusaybin Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi isteyen vatandaşlar, elektrik sorunun giderilmesi ve sınır kapısının açılması için bakan Kılıç'tan yardım istedi. Sınır kapısının kapalı olmasının kendilerinden kaynaklanmadığını bildiren Bakan Kılıç, "Temennimiz Suriye'deki olaylar biran önce biter ve sınır kapıları açılır" dedi.


Bakan Kılıç daha sonra sohbet ettiği mahalle muhtarına da Kürtçede Allah razı olsun anlamına gelen "xwede ji te razî be" dedi.


Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Nusaybin'den ayrılarak Şırnak'a doğru yola çıktı. (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir