• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2497.065
  • ...
Mustazaf Der Siirt Şubesinden Muhtaç Ailelere Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdüren Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Siirt Şubesi, bu ay da gıda yardımında bulunduğu onlarca muhtaç aileyi sevindirdi.

Yardımlarla ilgili bilgi veren derneğin Yardım Komisyonu Başkanı Sabahattin Asma; yardım için başvuran çok sayıda aile bulunduğunu belirterek, yaptıkları araştırmalar sonucu bu aileleri 1., 2. ve 3. derece diye kategorize ettikleri ve en fazla muhtaç olandan yardıma başladıklarını söyledi.

Asma, "Gönül isterdi ki, hepsine yardımı ulaştıralım ama imkanlarımız şimdilik bu kadar. İnşallah hedefimizde daha çok muhtaç aileye yardım ulaştırmak var. Tabi bu da hayırsever halkımızın yaptığı yardımlarla olacak." dedi.

Kendilerinin fakirlerle hayır sahipleri arasında köprü görevi gördüklerini ifade eden Asma, Ramazan ayına kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, maddi durumu iyi olanların özellikle ramazan ayında bir fakiri daha doyurmak için gayret göstermeleri gerektiğini belirtti.

Asma son olarak, yardımda bulunan hayırseverlerin her ay gerçekleştirdikleri yardım faaliyetlerine, bizzat katılarak ihtiyaç sahiplerinin durumunu görebileceklerini sözlerine ekledi.

Mustazaf-Der-Siirt-Subesinden-Muhtac-Ailelere-Yardim_1310929084.jpg (600×448)
Salih Tetik, Cengiz Tan - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir