• DOLAR 32.589
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2499.378
  • ...
PKK/BDP`liler Kur`an Talebelerine Saldırdı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus`un Yunus Emre (Karabucak) Mahallesinde camiye kayıtlı Kur`an talabeleri, Camii imamının izni ile Yunus Emre Mahallesi Ormanında gittikleri piknikte, PKK/BDP yandaşlarınca saldırıya uğradı.

 

Organizeli ve planlanmış olduğu iddia edilen saldırıda aralarında, Mustazaf-Der Tarsus şubesi ve Çağrı-Der üye ve gönüllüleri ile birlikte çok sayıda çocuk çeşitli yerlerinden yaralandı.

Saldırıya uğrayan bazı çocuklardan edinilen bilgilere göre, piknik esnasında iki araçla gelen 8 kişilik bir grup, bu mahallede partiden habersiz adım dahi atılamayacağını söyleyerek, ellerindeki sopa ve demir çubuklarla öğrencilere saldırdı.

Çocuklar ile birlikte piknikte bulunan Mustazaf-Der Tarsus Şubesi ile Çağrı-Der üye ve gönüllüsü 5 kişi ile birlikte çok sayıda küçük yaştaki çocuğun yaralandığı öğrenildi. (yaralıların durumunun ciddi olduğu gelen bilgiler arasında).

Görgü tanıkların polisi araması ile olay yerine gelen polis ekipleri saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen 8 kişiyi gözaltına alırken, yaralanan diğer şahısların tedavilerinin ardından ifadelerinin alınacağı öğrenildi.


A. HakimKurt - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir