• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
 Bağcılar`da fabrika yangını: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Bağcılar`da bir fabrikada çıkan yangında 2 işçi hayatını kaybetti. Bağcılar ilçesi Barbaros Mahallesi 16. Sokak`taki yatak ve baza imalatı yapan 6 katlı fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Barbaros Mahallesi 16. Sokak`taki 6 katlı fabrikada çıkan yangına Bakırköy, Bağcılar, Kocasinan, Fatih ve Şişli itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürülürken; işçiler, fabrikadaki iki arkadaşlarına ulaşamadıklarını söyledi.

Bu kişilerin depo kısmında olabileceğinin belirtilmesi üzerine itfaiye ekipleri, camları kırıp duvarı yıkarak depoya girmeye çalıştı.

Dumanı tahliye ederek, fabrikanın depo kısmına giren itfaiye ekipleri, yarım saat arayla iki işçinin cesedine ulaştı. Çalışmalar sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi.

Dumandan zehirlenerek öldükleri belirtilen işçilerin cesetleri Adli Tıp Kurumu`na götürüldü. İşçilerin yakınları, cesetleri görmelerine izin vermeyen itfaiye ve polis ekiplerine tepki gösterdi.

Öte yandan, itfaiyenin rahat çalışması için olay yerindeki kalabalığı dağıtmaya çalışan polis ekipleri ile işçi yakınları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir