• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
"Bilişim ve İletişim" meraklıları İEF'de buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Bilişim, iletişim teknolojilerinin sergilendiği "Bilişim ve İletişim" özel bölümü üç yıldır katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.


İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B No'lu Hol'de yer alan "Bilişim ve İletişim" özel bölümü yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor.


2010 yılında gerçekleştirilen 78. İEF'nin (İzmir Enternasyonal Fuarı) ana teması olan "İletişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon"dan yola çıkılarak, firmalardan gelen talep doğrultusunda oluşturulan "Bilişim ve İletişim" özel bölümüne yaklaşık 40 firma katılıyor.


Fuar süresince açık olacak özel bölümde; bilgisayar, web sitesi, donanım ve yazılım, tüm telekomünikasyon hizmetleri, mobil iletişim araçları ve hizmetleri, elektronik promosyon ürünleri ve hizmetleri sergilenecek.


29 Ağustos - 8 Eylül 2013 tarihlerinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilecek 82'nci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alacak ürün grupları ise şöyle:


Gıda Ürünleri - Gıda Teknolojileri ve Yan Sanayi, Binek Otomobil, Oto Yan Sanayi Ticari Araç, Bisiklet - Motosiklet, Yapı Malzemeleri ve İnşaat, İş Makineleri - Tarım Makineleri, İklimlendirme ve Yan Sanayi, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, IT Telekomünikasyon ve Enformasyon, Makine-Enerji, Finans Sektörü, Termal Turizm Sağlık, Hizmet Sektörü, Hediyelik Eşya, Tekstil, Ticaret Odaları, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları. (İlyas Yııldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir