• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Avrupa Yetim-Der Doğubayazıt`ta fakirleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI- Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonunun belli süre aralıklarla ziyaret edip yardım paketlerini ulaştırdığı fakir ve muhtaç ailelere bu defa Avrupa Yetim Der yardım kolileri ulaştırdı.

Merkezi Avrupa`da bulunan ve dünyanın bir çok ülkesindeki muhtaçlara yardım malzemeleri ulaştıran Avrupa Yetim Der yardımlarını Mustazaflar Cemiyeti Doğubeyazıt Şubesi aracılığı ile fakir ailelere ulaştırdı.

Avrupa Yetim Der`în yardımları nedeniyle memnuniyetini dile getiren Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonu üyelerinden Cemal Arvas, "Dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna yardımları ulaştırmak İslam kardeşliğinin en bariz kanıtıdır. Din, dil, ırk renk ayrıt etmeksizin fakirlerin ihtiyaçlarını gidermek, dert ve sıkıntılarına ortak olmak İslam dininin insanlığa kazandırdığı güzelliklerden biridir."dedi.

İslam`ın gerektirdiği bir dayanışma şeklinin olduğunu belirten Arvas, "Şarkta bir müminin ayağına diken battığında garptaki mümin eğer bunun acısını hissetmiyorsa hakiki imanı elde etmiş değildir` hadisine binaen bu kardeşlerimiz de ta Avrupa`dan yardımları ilçemize kadar getirerek fakirlerimizi sevindirdiler. Allahu Teala da onları ve hayır sahiplerini sevindirsin!" ifadelerini kullandı. (Ramazan Zeren-İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir