• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Gençlikte Şehvet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
‘Namahreme bakmak şeytanın oklarından bir oktur ki, Her kim benden korkarak bırakırsa zevkine bedel öyle bir iman veririm ki, onun lezzetini ve tatlılığını kalbinde hisseder’ (tebarani ve hakim)
 
Bazen insan öyle bir namaz kılar ki, bu namazın tadını ve lezzetini asla unutamaz peki neden insan bu namazın lezzetini ve tadını unutamaz biliyor musunuz? Çünkü Allah o kuluna o anda öyle bir iman vermiştir ki, o imanın verdiği lezzet ve tatlılığı namazına yansımıştır. Şimdi başka bir konuya değinmek istiyorum. Biz gençlerin yani ben Müslümanım diyen genç neden boş düşünüyor veyahut bu boş düşünmesi neye bağlı?
 
Öncelikle ben Müslümanım diyen bir gencin asla nefsi veye şehvetkari düşünmemesi gerekir ve bu gencin gözlerini özellikle gözlerini muhafaza etmesi gerekir. Çünkü gençlik döneminde göz gördüğü şeyi direk kalbe indirir ve kalbte bunu direk duygulara yansıtır.Gördüğümüz üzere bu zamanda bir çok tv`ler olsun gazeteler,dergiler,internet siteleri yani hemen hemen her yerde çıplak kadın resimleri mevcut peki bu çıplak kadın resimlerini niye gazetelerde ve tv`lerde yayınlanıyor biliyor musunuz? Biz gençlere bu çıplaklığı gösterip bu çıplaklık üzerinde düşünmemizi istiyorlar ama inşallahu Teala biz bilinçli Müslüman gençler olarak onların tuzaklarına düşmiyecez ve bizler daima Allah yolunda düşünen gençler olacağız ama şimdiki zamana baktığımda biz gençler olarak daha çok düşünmemiz gerekiyor neden gerekiyor biliyor musunuz taa dünyanın öbür ucundan elin Amerikalısı kalksın flim çevirsin ve bu flim de sevgili peygamber efendimize haşa haşa hakaret edilsin ve üstelik bu Siyonist, despot kafirler bu filmi yayınlasın eğer bu alçaklar bunu düşünüp yapıyorsa biz Müslüman gençler olarak daha çok çok düşünmemiz gerekiyor.
Allaha emanet selam ve dua ile
 
Recep Demiral / Adıyaman (Kahta) - Yaş: 17
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir