• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
Yetim Der çocukları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR -.Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı yardımlara hız veren Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim Der), Diyarbakır'da bulunan 10 yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

 

Diyarbakır Ofis Semtinde bulunan Furkan Bebe'de giydirilen çocukların sevinçleri dikkatlerden kaçmadı.

 

Yaptıkları yardımlardan söz eden Yetim Der gönüllüsü Halit Han, şimdilik 10 çocuğu giydirdiklerini bunun ilk etap olduğunu ve yardımlarının artarak devam edeceğini ifade etti.

 

Ramazan bayramının yakınlaştığını ve yetim çocukları unutmamak gerektiğini dile getiren Han, " Hayırseverler istediklerinde bizimle irtibata geçerek yetimleri mutlu edebilirler. Dileyen hayırseverler yapılan yardımları yerinde inceleyerek yetim çocukları kendi elleri ile giydirebilirler." ifadelerini kullandı.

 

Han son olarak,Yetim çocukları giydirmek ve yardımda bulunmak isteyenlerin http://yetim-der.org.tr adresinden kendileri ile irtibata geçebileceğini söyledi.

 

Furkan Bebe işletmesi sahibi Gültekin Bülbül, Yetim Der'e kendisinin hayır yapması konusunda aracı olduğu için teşekkür ederek, yetim çocukları giydirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. (M.Sait Adiyaman/ Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir