• DOLAR 32.587
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2523.479
  • ...
HÜDA PAR: `Halka hizmet için yola çıktık`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Teşkilatı, istişare toplantılarına devam ediyor. İl teşkilatı, merkez ve taşra ilçe başkanları, mahalle temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından bugün de bazı köy temsilcileriyle bir toplantı düzenledi.
 
Diyarbakır İl Başkanlığı`nda saat 11.00`de başlayan toplantıya İl Başkanı Vedat Turgut başkanlık etti.
 
Açılış konuşmasını Kürtçe yapan İl Başkanı Turgut toplantıya iştirak eden köy temsilcilerine teşekkür etti.
 
Halka hizmet için yola çıktık
Halka hizmet için yola çıktıklarını ve kendilerini hizmete adadıklarını ifade eden Turgut, "Bizler kendimizi hizmete, Hür Dava Partisi`ne adamış insanlarız. Şunu öncelikle belirtmek isterim ki, Diyarbakır şehrimiz, köyleri, halkımız cumhuriyet tarihinden beri hizmet görmüyor. Her yerde halkımızı, genç nesillerimizi ifsada götüren çalışmalar var. Nasıl Allah`ın (cc) peygamberleri Allah Teâlâ`nın davasına sarılıp halklarına hizmeti götürdülerse, bizler de başta Rabbimizi razı etmek suretiyle halkımızı razı etme yoluna gideceğiz, kendimizi onların hizmetine vereceğiz. Peygamberler bu hizmeti yaptıklarında ecirlerini yalnızca Allah`tan (cc) bekliyorlardı bizler de yaptığımız hizmetin ecrini Allah`tan bekleyeceğiz. Bu amaçla bu halka, bu şehre ve köylerimize ayırım gözetmeden hizmet edeceğiz. Hizmette bizim için sınır olmayacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Toplantılarımız sürecek
Olağan Kongre`den sonra seçimlere katılma yönünde önlerinde hiçbir engelin kalmadığını "köy temsilcilerine" de vurgulayan İl Başkanı Vedat Turgut, "Malumunuz olduğu üzere belki takip ediyorsunuz. 1 Olağan Kongreden sonra seçimlere katılma yönünde önümüzde hiçbir engel kalmadı. Bizler de bu vesile ile bir hafta önce seçim çalışmalarına başladık. Bu amaçla toplantılarımızı yapıyoruz. Daha önce merkez ve taşra ilçe başkanlarımızla ve mahalle koordinatörü arkadaşlarımızla toplantılar düzenledik. Bu gün de kısmet oldu sizinle toplandık" dedi.
 
Yerel seçimlere gireceklerini dile getiren İl Başkanı Turgut, "İnşallah bizler Hür Dava Partisi olarak yerel seçimlere gireceğiz. Allah (cc) nasip ederde il ve ilçelerde kazanırsak üstün bir hizmete başlayacağız. Bu münasebetle köylü kardeşlerimize, hasseten onların temsilcisi siz değerli arkadaşlarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu vesile ile belli aralıklarla bir araya gelmek suretiyle köylerimiz üzerindeki çalışmalarımızı netleştireceğiz. Gerekli planlamayı yaptıktan sonra köylerimizi bir bir ziyaret edip oralarda yaşayan kardeşlerimize amacımızı, hedeflerimizi anlatacağız. Nasıl ki Habibi Neccar yaşadığı dönemde yaşayanlara, "size hizmet edenlere, size hakkı söyleyenlere ve sizden bir karşılık beklemeyenlere tabi olun" dediyse biz de inanıyoruz ki, halkımız da bizim hizmetimizi görüp, bizi tanıdıktan sonra bize Hür Dava Partisi`ne tabi olacaklardır" şeklinde konuştu.
 
Toplantı diğer gündem maddelerine geçilmek suretiyle devam etti. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir