• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
BİNTED ailesi iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi (BİNTED) yöneticileri ve görevli personel, iftar programında bir araya geldi.

 

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Yıldırım Beyazıd Salonu'ndaki iftar programına, BİNTED Ortaklar Kurulu Başkanı ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, BİNTED Genel Müdür Yardımcıları Funda Şeheri ve Nurcan Kırçova, Merinos AKKM Genel Koordinatör Yardımcıları Halit Turhan, Burcu Bahadır ve Salih Ilgaz, Merinos AKKM ve BİNTED personeli katıldı.

 

Programda konuşan Semih Pala, Ramazan ayının herkese huzur ve mutluluk getirmesini diledi. BİNTED olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Pala, oluşturulan genç ve dinamik kadroyla güzel çalışmalar yapıldığını, başarılarının devam edeceğini dile getirdi.

 

Pala, BİNTED ve Merinos AKKM personelinin Bursa'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti. Merinos AKKM'yi 3 yıldır BİNTED'in başarıyla işlettiğini ve yönettiğini hatırlatan Pala, "3 yılda Merinos AKKM'yi oluşturduğumuz 'Bursa modeliyle Türkiye'nin en aktif kongre ve kültür merkezi haline getirdik. Ben tüm personelimize teşekkür ediyorum. BİNTED, belediyelere nitelikli personel temin eden önemli kurumumuzdur. 1000'e yakın kişi farklı belediye birimlerinde istihdam ediliyor. Bu açıdan da BİNTED olarak çok hayırlı bir iş yapıyoruz" dedi.

 

BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay da tüm personelin Ramazan ayını kutlayarak, mutluluk ve huzur diledi. BİNTED personeliyle uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Günay, bugüne kadar özveriyle çalışan tüm yönetici ve personele teşekkür etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir