• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
"Hedefimiz kaliteli hizmet sunmaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Kalite çalışmaları kapsamında çalışanlarla bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, geçtiğimiz dönem yapılan çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken, önümüzdeki eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar için başarılar diledi.


Daha kaliteli hizmet verilebilmesi ve bu süreçte personelin etkin katılımının sağlanabilmesi amacıyla çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirten Gülsar, "Temel amacımız kurumda kaliteli koordinasyonu ve etkin iletişimi tesis ederek verimli çalışmalar yapmaktır. Bütün personelimiz gerekli gayret ve özveriyi göstermektedir. Kurum olarak paydaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunabilmek felsefesiyle, her yeni günde yeni bir şeyler üretmek ve kalitemizi daha da artırmak hedefiyle çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.


Kalite süreçlerinin önemine vurgu yapan Atilla Gülsar, "Artık el yordamıyla çalışma dönemi sona erdi. Verilen hizmet kalitesinin artırılması için daha planlı ve programlı çalışmak gerekiyor. Kurum olarak yaptığımız çalışmalarla bu yönde önemli mesafeler kat ettiğimize inanıyorum" dedi.


Kalite süreçlerinin en iyi şekilde takip edilmesi gerektiğini ifade eden Atilla Gülsar, "Günümüzde her alanda, özelliklede eğitim alanında kalite ve sürekli gelişimin sağlanması vazgeçilmez ve tartışılmaz bir şarttır. Eğitim kurumlarının gelecek planları yapılırken kalite çalışmaları birinci sırada olmalı" dedi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir