• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Ankara yolu sonunda ulaşıma açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, Bayram öncesi kavşağın alt yollarını ulaşıma açarak trafikte yığılmanın önüne geçeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Seyfettin Avşar, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Vardar ve Mustafa Altın ile ilgili daire amirleriyle birlikte kavşakta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Bursaray Kestel Hattı projesiyle paralel olarak yapılan Kestel Kavşağı'ndaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getiren Başkan Altepe, Ankara yolu üzerindeki bir sinyalizasyon sistemini daha ortadan kaldıran ve kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan Kestel Kavşağı'nın alt yollarının 10 gün içinde tamamlanacağını ve Ramazan Bayramı öncesi ulaşıma açılacağını söyledi.


Kavşağın Ankara gidiş istikametinde ilk tabaka asfaltlama çalışmalarının başladığını dile getiren Başkan Altepe, "Yolda asfaltlama dışındaki tüm işlemler tamamlandı. Tüm ekiplerimizi seferber edip, asfaltlama çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kavşağın altındaki yolları biran önce tamamlayıp, Bayram öncesi trafiğe açmayı amaçlıyoruz. Bu sayede Bayram nedeniyle Ankara istikametine giden ve Ankara yönünden Bursa'ya gelen vatandaşlarımız halen kullanılan tali yollara girmek zorunda kalmayacak. Kesintisiz bir şekilde yollarına devam edecek" diye konuştu. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir