• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`25 Peygamberim` Konulu Bilgi Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Cizre şubesi Bayan Komisyonu ilköğretimde okuyan kız öğrencilere yönelik Kur`anı kerimde ismi geçen "25 Peygamberim " konulu bilgi yarışması düzenlendi.

 

ikindiden sonra saat 17:00`de Dernek konferans salonunda başlayan bilgi yarışmasında 5`er kişiden oluşan 9 grup yarıştı.

Yarışmada 345 puan alarak birinci gelen grubun yarışmacılarına kol saati hediye edilirken diğer yarışmacılara da çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Programın amacı hakkında bilgi veren dernek Bayan Komisyonu Başkanı Nüfeysa osal, değerlerin yozlaştığı,inancın önündeki engellerin olduğu,ahlaksızlığın kol gezdiği,minik yavrularımızın sistematik olarak peygamberlerden ve onların hayat karelerinden uzaklaştırıldığı,yabancılaştırıldığı bir ortamda belki peygamberleri birazcıkta olsa anımsatırız düşüncesiyle yavrularımıza yönelik dini bilgi yarışması düzenleme gereği duyduklarını söyledi.

Yüce Allah muvafakiyet dilediklerini belirten Osal, aynı tarz yarışmanın lise kategorisinde de yapılacağını sözlerine ekledi. (Tahirhan Osal - İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir