• DOLAR 32.383
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Acar'dan "Basın Bayramı" mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Basın mensuplarının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, yapılan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin doğru ve tarafsız bir şekilde halka yansıtılması için gece gündüz demeden zor şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa ettiklerini belirten Dr. Bilal Acar, "Basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

 

Dr. Acar, "Bununla birlikte, ulusal ve yerel basında ilimizin gelişmesinde çok büyük bir yeri olan haber almakla beraber doğru bir biçimde bilgilendirilmiş, bir toplum için basının güvenilirliği büyük önem arz etmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi doğru fikir ve düşünceyi getirir. Böyle önemli bir görevi yerine getiren, zor şartlar altında çalışan mesai mefhumu tanımayan cefakar tüm basın çalışanlarının ve basın kuruluşlarının, Basın Bayramı'nı kutlar, meslek hayatlarında başarılı daha nice bayramlara, güzel günlere sağlıkla ulaşmalarını ve bizleri her zaman gerçek ve güvenilir haberlerle haberdar etmelerini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan, Van'da 9 Kasım 2011 günü meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde çöken Bayram Oteli enkazında yaşamını yitiren DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ile Cem Emir'e de Allah'tan rahmet diledi. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir