• DOLAR 32.575
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2527.51
  • ...
Tarsus'taki Suriyelilere yatak yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, ilçedeki yardıma muhtaç 8 Suriyeli aileye yatak yardımında bulundu.


Konu ile ilgili açıklama yapan dernek Yardım Komisyonu üyesi Vedat Ateşal, "Malumunuz Suriye'de devam eden iç savaştan kaçan Suriyeli aileler ilçemizde gelerek savaşın bitmesini bekliyorlar. Ülkelerinde kaçtıkları için tüm eşyalarını Suriye de bırakarak burada muhtaç durumdalar. Derneğimizin yardım komisyonu ekibinin tespit ettiği 8 Suriyeli ailenin yatak ve yorgan ihtiyacının olduğunu tespit ettik. Bizlerde bu konuda çalışarak hayırsever vatandaşlar tarafından verilen yatak ve yorganları bu ailelere verdik. Gerçekten halleri içler acısı. Hayırsever vatandaşlarımızdan yardım çağrısında bulunuyoruz" dedi.


Geçen 3 hafta içerisinde 210 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyleyen Ateşal, "Bunlar içerisinde yine Suriyeli ailelerde var. Ama biz bu sayıyı hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile daha da çoğaltmak istiyoruz. Bu konuda yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız bizlere 0531 457 71 82 ve 614 19 16 No'lu telefonlardan ulaşabilirler" şeklinde konuştu. (A. Hâkim Kurt/Ramazan Tekyıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir