• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Mahallelinin yol tepkisi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman'ın birçok yerinde olduğu gibi kentin Bağlar, Hilal ve Pazaryeri Mahallelerinden geçen Nergiz Caddesi, asfaltlanmayı bekliyor. Mahalle sakinleri ve esnaflar, caddenin yarısının asfaltlandığını ve yarısının da asfaltlanmadığı için tepki göstererek belediye yetkililerini göreve davet etti.


Bulundukları caddenin yarısının asfaltlanması ve yarısının da asfaltlanmamasına tepki gösteren cadde esnaflarından Ramazan Nart, "Bir sene önce bulunduğumuz caddenin yarısı asfaltlandı. Bizler, caddenin tamamının asfaltlanacağını beklerken yetkililer bu caddeyi yarı asfaltlı ve yarı asfaltsız bıraktı. Batman'ın sadece belirli bir yerleri yapılıyor. Bugün kenar mahallelerin durumu içler açısıdır. Yetkililerden Batman'da köstebek haline gelen bu yolları bir an önce yapmasını istiyoruz. Batman sadece bir Diyarbakır Caddesi ile bitmiyor. Yetkililer, tüm Batman'daki Cadde ve sokaklarına el atsınlar" dedi.


Cadde ve sokaklarda oluşan çukurlardan dolayı arabaların nerdeyse kullanılmaz hale geldiğini ifade eden Nart, yetkililerden bir an önce yarım kalan caddelerinin asfaltlanmasını istedi.


Nergiz Caddesi'nde oturan mahalle sakinlerinden Ali Aydın ise, yarım bırakılan caddenin tamamlanması için belediye yetkililerinden istekte bulunarak, "Bir sene önce Nergiz Caddesi'nin yarısı asfaltlandı. Geri kalan yarısı ise asfaltlanmadı. Neden böyle bir şey yapıldı bilmiyoruz. Caddenin her yeri çukurlarla doludur. Sadece bu cadde değil sokaklarımızın da çoğu asfaltsız ve çukurludur. İsteğimiz bir an önce yollarımızın asfaltlanmasıdır" ifadelerini kullandı.


Yoldan geçen şoförler de, cadde de oluşan çukurlardan rahatsızlığını dile getirerek çukurlardan arabaların kullanılmaz hale geldiğini ve Batman'ın sadece belirli bir bölümünün değil tümünün asfaltlanması gerektiğini söylediler. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir