• DOLAR 32.52
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2419.73
  • ...
Basın ilkeli bir duruş sergilemelidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Topluluğu Başkanı Serdar Durer, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada basının ilkeli ve tarafsız olması gerektiğine dikkat çekti.

 

"Basında sansürün kaldırılışının 105'inci yıl dönümü dolayısıyla tüm basın camiasının bu anlamlı gününü kutluyorum" diyen Durer, basına hep birlikte destek olunması gerektiğini söyledi.

 

Durer, açıklamasının devamında, "Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, görevini en iyi şekilde yapabilmesi için hepimizin destek olması gerekir. Basınının da yansız ve ilkeli duruş sergilemesi ve bundan taviz vermemesi gerekmektedir.

 

Bitlis basınına da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşması için çok büyük görevler düşmektedir. Geleceğin Bitlisi için Bitlis basını bugüne kadar ki fedakârlığını sürdüreceğine olan inancımız tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını içtenlikle kutluyorum" dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir